Pàgines

dimecres, 1 de maig del 2019

ENTORN MEDIAMBIENTAL

En aquesta unitat didàctica es proposa treballar aspectes que hagin deteriorat l´entorn mediambiental dels i les alumnes, despertar l´esperit crític a través de problemàtiques properes i entendre l´art com a eina d´acció social. Amb aquest propòsit es treballen els elements de la comunicació: l´emissor, el missatge, el receptor, el canal i el codi. A més es planteja als alumnes la funció de l´art i se´ls dona a conèixer formes d´expressió artística contemporànea.

La novetat d´aquest unitat didàctica és que es teballa conjuntament amb el departament de tecnologia, que estudiaran el materials i l´impacte mediambiental que ocasiona la producció d´objectes i el seu posterior residu en forma de deixalles. 

El producte final, és una "Campanya de conscienciació mediambiental" en el que s´insisteixi en la impotància de no llençar residus al pati, mantenir.-lo net . El cinc de juny és el dia mundial del mediambient i es pretén que precisament durant aquest dia s´inauguri una exposició en el vestíbul  de l´institut en el qual s´hi podrà veure obres, objectes reutilitzats amb els seus respectius cartells informatius. D´altra banda s´enganxaran cartells i es distribuïran pamflet pel centre. Tot aquest treball es realitzarà amb material reutilitzat i els seus dissenyadors i creadors seran els i es alumnes de 1r d´ESO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada