Pàgines

dilluns, 25 de febrer del 2019

Introducció

Aquesta unitat didàctica gira al voltant de l'entorn familiar dels alumnes. Vinculat a aquest l'eix vertebrador, es treballa la llum i la composició, tècniques pictòriques tradicionals i analògiques i digitals (fotomuntatge i photoshop).
En aquesta unitat didàctica, es preveu visualitzar, analitzar i reflexionar sobre obres de Frida Khalo, Hayley. Coles i Jan Steen i d'altres imatges del s. XVIII, XIX, XX i XXI, qüestionar les diferents formes de representació de la família des del punt de vista compositiu i al llarg de la història i en l'actualitat.
Es realitza un taller d'experimentació amb mitjans digitals sobre estructures i esquemes compositius i posterior valoració de resultats, i un de comparació de fotografies d'altres èpoques amb les actuals.
Finalment es demana als alumnes que realitzin una Revista de fotografies, en la que es seleccioni el material més adient i es comparin imatges per arribar a conclusions finals. Es realitza una exposició oral i valoració i avaluació conjunta dels resultats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada