Pàgines

diumenge, 9 de setembre del 2018

1er ESO B.

23 comentaris:

  1. les formes del nostre pati son : naturals per exemple els arbres.
    geomètriques per exemple les paperera.

    ResponElimina
  2. Nayara:
    Els colors del nostre entorn, són alguns càlids i d'altres freds com per exemple:colors càlids: el groc, vermell... colors freds:el verd, el blau...I el verd del nostre entorn es el dels arbres, plantes...

    ResponElimina
  3. Depèn que l'entorn en que estiguis,els colors són foscs,clars...
    Com per exemple:si estas en una ciutat moderna com Nueva York els colors que veuras serien gris negre...Colors foscos,pero en canvi si estas en un poble com Canovelles els colors son vius i verds.

    ResponElimina
  4. CELIA I ARIADNA
    Hem apres que hi ha colors primaris i secundaris, freds i calids.
    Amb diferents colors podem crear d'altres.
    Colors del nostre entorn:Gris, Groc ,Blau, Verd, Marro.

    ResponElimina
  5. IRENE
    Al pati hi han moltes textures diferents. Que és una textura? Quan tu toques un arbre i després toques una paret no es la mateixa textura perquè normalment els arbres són més rogossos i les parets no tant.
    Les sensacions són molt peculiars si de sopte ve un ocell sentiràs un ocell peró se ni ha un nen al costat cridan sentiàs al nen sens rabia no relax com si escoltes u ocell.

    ResponElimina
  6. ARIADNA I CELIA
    Hem aprés que hi han colors primaris i secundaris, freds i càlids.
    Amb diferents colors podem crear d'altres.
    Colors del nostre entorn: Gris, Groc, Blau, Verd, Marro.

    ResponElimina
  7. per el dia els colors son clars i per la nit foscos

    ResponElimina
  8. Alejandro Restrepo:tots el quadres son magnifics pero per nosaltres el més bonic es de Piet Mondrian,el Mario Merz es un art molt fotografic artisitic,El de Andre Dderian es molt espectatiu una bona obra de art,i per ultim el de Peter Brughel es un paisatge que descriu la vida de les persones com la disfrutan entre la naturaleza

    ResponElimina
  9. Hi ha naturals perque hi ha vegetacio i fauna. Hi ha artificials perque hi ha objectes com papereres i bancs. Hi ha organiques perque hi ha arbres. Hi ha geometriques perque hi ha cistelles i porteries.

    ResponElimina
  10. So 4:Esta al aire lliure, és el pati de l'escola,els ocells cantant,les fulles dels arbres i el so de la font.
    Íker Prados 1rB


    ResponElimina
  11. Vam utilitzar sis tipus de materials:
    L’arròs el vam utilitzar per fer l’arbust, el cartró per fer el tronc de l’arbre, els pals per fer la taula, els gumets per fer les fulles de l’arbre, el paper per fer el sol i la cola per fer els núvols.
    Nayara Jansa

    ResponElimina
  12. Vam utilitzar sis materials, l'arròs el vam utilitzar per fer l'arbust, el cartró per fer el tronc de l'arbre, els pals per fer la taula, els gumets per fer les fulles de l'arbre, el paper per el sol i la cola per fer els núvols.
    Ariadna Suárez.

    ResponElimina
  13. José Manuel Barroso, Rubén González, Íker Prados, Victor Duarte, Juan Diego Hidalgo: Al principi de la unitat no sabíem res de vocabulari del dibuix: els colors primaris i secundaris, les textures, les olors, les formes i la imaginació.
    Al llarg de la unitat hem anant sortint al pati, i hem anant fent
    dibuixos del paisatge que tenim aquí: el pati.Gràcies a això, ho hem anat practicant i desenvolupant-lo.Després de les sessions de sortir al pati, vam estar pujant a dalt a seguir practicant les característiques del pati, i també començant a saber més del tema.Per acabar vam fer el treball final:aquí es demostraria el que havíem aprés fins ara. Va tractar de 2 coses:a partir de dos fotos del pati vam descriure les seves textures, mentre que a l'altar part fèiem experimentar l'art del frottage, que consisteix a la tècnica que s'utilitza per experimentar les diferents textures.I vam fer un dibuix mb els colors primaris i secundaris!!








    ResponElimina